Salgsbetingelser

Frakt
Ordre plassert og betalt innen lørdag blir vanligvis klargjort og sendt senest påfølgende tirsdag (gitt at det ikke oppstår uforutsette hendelser).

Planter sendes for kjøpers egen risiko og regning, dette er særlig aktuelt ved lave temperaturer. Vi anbefaler derfor på det sterkeste at du bestiller en pakkevarmer med ordren din når det er lave temperaturer. Fra vår side gjør vi vårt ytterste for å pakke plantene slik at de kommer frem så fine som mulig, ved bruk av bobleplast, papir og bølgepapp o.l. Det er tilstrekkelig med 1 pakkevarmer per pakke.

Pakker som blir ødelagt underveis av postvesenet tar vi oss av, send oss et bilde av skade fra utside og innside av esken samt den skadede varen, så tar vi det videre med Bring.

 

Pakkevarmer sendes ikke med brevforsendelser.
Bruk kommentarfeltet om du har spesielle ønsker; som annen mottakeradresse, gaver, uaktiverte varmepakker og lignende, så skal vi prøve å etterkomme disse ønskene så langt det går. 

 

Dersom du setter inn flere ordre, vil vi slå sammen ordrene og justere fraktkostnadene slik at det blir rimeligst mulig for deg. Dette kan bety helt eller delvis refusjon av fraktkostnadene på en eller flere av ordrene dine. Dette forutsetter at de tidliste ordrene ikke allerede er pakket og/eller sendt.

 

Vi sender pakker med Bring Servicepakke som er sporbar. Fraktprisene beregnes ut fra varens vekt.

0-5 kg       159,-

5-10 kg     199,-

10-15 kg    249,-

15-20 kg    299,-

osv... 

Ønsker du å hente varene her hos oss i Raglamyr, spesifiser dette i en kommentar ved bestilling, så refunderer vi frakt ved henting. Planter må hentes innen 7 dager fra bestilling, overskrides disse 7 dagene kan vi ikke garantere at alle plantene vil være tilgjengelige ved henting, og kjøpet er ikke refunderbart.

​ 

Utstyr og frø kan bestilles og sendes hele året.

Planters tilstand
Å sende planter er en påkjenning. Under transport kan enkelte blader eller blomster bli skadet og/eller falle av. Plantene er sprøytet men kan likevel vise seg å ha skadedyr, og kan pga. stress miste blader og blomster i påfølgende tiden etter at de kommer frem. Disse tingene er ikke grunnlag til refusjon. Planter du har kjøpt kan ha gått i dvale, så undersøk om arten du har er en type som går i dvale. Se våre råd for hvordan du bør behandle planten etter mottak (ny side med denne informasjonen kommer snart).


Bildene på nettsiden er av planter fra samme parti.

Betaling

Alle priser er i Norske kroner og inkluderer mva.

Ved netthandel godtas betaling med bankkort og PayPal.
 

Retur og bytte

Dette skjer i henhold til angrerettlovens bestemmelser. Det er 14 dagers angre- og returrett av ubrukte varer i original uskadet emballasje. Returporto betales av kjøper. Kjøper vil bli belastet transaksjonskostnadene og merarbeid i forbindelse med kjøpet og heving av kjøpet, totalt 5% av kjøpssummen. Tilbakebetaling av resterende beløp skjer innen 30 dager. Ved retur må nødvendig informasjon som kontonummer og navn fremlegges. NB! Planter, løk og knoller er ferskvare og angrerett er i henhold til kjøpsloven ikke gjeldende.

Returadresse:
Solheim Gartneri

Elvegård 24

5518 Skudeneshavn

 

Reklamasjon

Vi pakker alt utstyr og planter selv. Men skulle det mot formodning være feil vare eller mangler ved varen, så bytter vi den gjerne uten ekstra omkostninger. Ta kontakt via e-post, gjerne med bilder av varen. Hvis du ikke er helt fornøyd fortell det til oss, ikke andre! Hjelp oss å bli enda bedre slik at vi kan iverksette tiltak.

 

Videresalg

Solheim Gartneri selger primært til privatkunder. Videresalg av våre produkter er av konkurransehensyn ikke tillatt, med mindre det foreligger en særskilt avtale. Ved mistanke om videresalg, forbeholder vi oss retten til å uten videre kansellere kjøpet. For opprettelse av avtale med formål om videresalg bes kunden ta kontakt.

 

Gavekort

Gavekortene vi tilbyr har i utgangpunktet gyldighet i ett år. Det er kun gyldig i nettbutikken eller på gartneriet og kan ikke veksles inn i penger. Foreløpig går det ikke å registrere gavekortet direkte i nettbutikken og man må ta kontakt på e-post eller pm på Facebook for å bruke kortet.

International orders

We send plants all over the world, but different countries have different importation rules for plants, and the price for shipping varies a lot so we van only take international orders e-mail and not directly in the webshop. 

We can provide phytosanitary certificate and it costs 600,- NOK. The price for shipping depends on the country you live in, the volume, and weigh of the parcel. The order can be sent as a letter without tracking or package with tracking. Norway is not in EU so to import plants from Norway to an EU country requires phytosanitary certificate. We reccomend to take contact with your authorities to find out what papers and documents you need. Sending without papers is at the buyer's risk. 

Bli forhandler?

Vi er distributør av Dyna-Gro sine produkter i Norge. Ønsker du å bli forhandler ta kontakt med oss for oppretting av avtale.

Telefon: +47 97341880

Epost: solheimgartneri@hotmail.com

 

 

Hilsen
Solheim Gartneri97341880

© 2016 Solheim Gartneri 

  • Facebook Clean

Solheim Gartneri

-eksotiske planter fra alle verdens hjørner

 

 

Raglamyrveien 1

 

5536 Haugesund

Norge

Åpningstider:

Mandag-fredag  10 - 19

Lørdag  10 - 16

+47 97341880

solheimgartneri@hotmail.com

 

Org nr : 913 023 552 MVA